Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1269

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 11 Jan 2005 18:56
Afgelopen Zaterdagavond, 8 Januari, werd rond 21:15h de illegale radiozender Airwolf uit de ether verwijderd. De uit Drachten afkomstige etherpiraat kreeg een onverwacht werkbezoekje van Dhr. J. Russchen. Deze nam namens het Agentschap Telecom de gebruikte zender in beslag. De woordvoerder van het station heeft te kennen gegeven weer aan de drie meterband te zullen verschijnen.

Op Zondag 9 Januari, werd rond 13:30h de illegale radiozender Black Scorpion uit de lucht geplukt. De uit Dokkum afkomstige etherpiraat moest zijn gebruikte zender inleveren bij Dhr. S. Anema van het Agentschap Telecom. Het is nog onduidelijk of men weer aan de drie meterband zullen verschijnen.

Vandaag, Dinsdag 11 Januari, werd rond 16:00h de illegale radiozender Firma Tussengas uit de lucht gehaald. De uit Klazienaveen afkomstige etherpiraat kreeg een onverwacht werkbezoekje van het Agentschap Telecom. Dhr. B. Muller nam namens de overheid de gebruikte zender in beslag. Het station heeft te kennen gegeven weer aan de drie meterband te zullen verschijnen.

Trefwoorden: illegale radiozender afkomstige etherpiraat dhr agentschap telecom gebruikte zender meterband verschijnen



<< Terug