Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Impressie:Station Bruun en Blond

Algemene toelichting Impressies en overzicht Impressies

 

 

Al een tijdje geleden werd ik in het café aangesproken door een paar dames, want zij gingen draaien en daar wilden ze graag een impressie van hebben.

Ze wilden graag dat ik ze ging helpen bij eventuele problemen, ik ben natuurlijk niet de moeilijkste dus ik heb toe gestemd.

1,2 en 3 Maart moest het gebeuren. 9 meiden die een weekend lang radio gaan maken vanuit gasthof Kohnken in Bargercompas-cuum.

Tja dat wil je niet missen en echt deze meiden hebben alles zelf geregeld en opgebouwd. Normaal staan de dames aan de kant te kijken hoe de heren druk aan het opbouwen zijn, maar nu waren de rollen omgedraaid!

Deze dames hebben overal goed over nagedacht alles was perfect voor elkaar. Er was een heren en dames wc aanwezig, een verwarmde tent voor het geval dat het te druk werd en allemaal niet meer in het gasthof binnen kon.

Gedraaid werd er door middel van een draaischema zodat er 24 uur per dag 2 dames live aan het draaien waren.

 

 

het draaigedeelte was netjes ingericht met 2 reloop rp-6000 mk5 draaitafels en 2 draai pc's met otsdj en een dateq lpm 7.2 stereo mixer, net zoals bij veel piraten werd hier ook gewoon gedraaid met vinyl.

De meeste dames waren hier erg handig in en het leek wel de normaalste zaak van de wereld voor de dames.

 

 

De soundprocessing van het merk Behringer een edison, ultra flex en een combinator en de stereo rds was van patsat voor de spraak werd een behringer ultra voice gebruikt.

 

 

De zender was een rvr vj10.000 met een rvr pj500m-c tussentrap en een rvr bleus stuurzender en stond rustig te draaien op 10kw

 

 

Met een mast van 47 meter hoog met 6 zelfbouw antennes ging het de ether in.

Dat er dit weekend goede condities waren, was wel te merken aan de vele verzoekjes uit alle delen van Nederland.

Zoals uit Ameland, Terschelling, Alkmaar, Castricum, Apeldoorn, Oldenburg (DL), Oude Tonge en Leeuwarden.

 

 

De dames van Station Bruun of Blond

Wij willen graag de familie Kohnken bedanken voor het beschikbaar stellen van het café en alle sponsoren voor de medewerking!

Natuurlijk ook onze vriendjes bedankt voor het bijtanken van de aggregaat en het opbouwen van de apparatuur en het beschikbaar stellen hiervan.

Het was een grandioos weekend, er zijn veel mensen langs gekomen en we hebben veel positieve reacties gekregen! Ook de verzoekjes bleven het hele weekend binnen komen.

Groetjes Station Bruun en Blond xxx

 

Voor meer foto's zie het fotoalbum

Ten slot wil ik namens epc de dames bedanken voor de gastvrijheid en de versnaperings en tot de volgende keer.

Mvg.Herman