Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Impressie: Twents Piraten Festival - Tilligte

Algemene toelichting Impressies en overzicht Impressies

Na een grote voorbereiding was het Vrijdagavond 19 mei 2006 dan eindelijk weer zover, het Twents Piraten Festival Tilligte 2006 dit maal voor de 4de keer georganiseerd door de Stichting Twents Piraten Festival Tilligte en natuurlijk de niet te vergeten horde vrijwilligers die elk jaar weer mee helpen met het opbouwen van het feestterrein, want zonder hun was dit niet gelukt.

Dit jaar werd gekozen voor andere artiesten dan normaal zoals Mike van Dijk, de Sunstreams, de Classics, Henk Wijngaard en als klappers man de avond de Four Tak en Gaby Baginsky.
Er was dit jaar ook voor het eerst gekozen voor een tent, 60 x 30 meter, omdat volgens de organisatie elk jaar als ze het Festival houden er ook regen valt en het was ook maar goed ook want er viel ook regen die dagen.

Verder was alles toppie geregeld met aan weerzijde in de tent een lang schap waar men drank kon kopen en buiten ook nog eens een grote bierwagen, tevens kon men buiten terecht voor een warme hap en er was een stand waar men t-shirts enzo kon kopen
Aan de gehandicapte mensen was ook gedacht door aan beide zijkanten vooraan een podium te maken waar men kon zitten en goed zicht had op het artiesten podium.

De beveiliging was dit jaar in handen van de firma Luka uit Oldenzaal en was perfect geregeld, bij mijn weten hebben zich er helemaal geen incidenten voor gedaan en is alles goed verlopen.
Het licht en geluid werd zoals elk jaar weer verzorgt door de firma Orion uit Oldenzaal die de tent weer vol hing met voldoende licht en natuurlijk geluid.

Wij van etherpiraten.com

waren ook alweer bezig geweest door reclame te maken en weer 5 x 2 vrijkaarten de verloten.
Er werd flink op gereageerd en de goeie oplossingen werden in een grote bak gegooit en daar zijn 5 winnaars uit getrokken die de kaarten ruim van te voren in huis hadden.Tevens willen wij bij deze de organisatie weer bedanken dat we backstage ook weer foto's mochten maken om deze op onze website te mogen publiceren.

Rest ons verder niets te zeggen dan dat het weer een fantastische avond was en bij deze dan ook nogmaals de organisatie te bedanken dat ze dit mogelijk maken, want dit zijn uiteindelijk de Piraten Feesten waar de echte piraten naar toe gaan.

 

De foto's van deze super gezellig avond zijn hier te bekijken

 

Met Vriendelijke Groet,Michel en Gerard