Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Impressie: Wielewaal & Brescia - Valthermond

Zondag 17 Juli 2005, Het was een mooie zonnige dag toen al vroeg de voorlopig laatste klanken te horen van de piraten Wielewaal en Brescia uit Valthermond. Men was afgelopen woensdag door de heren van het Agentschap Telecom uit de lucht gehaald toen ze tijdens het barbecuen wat leuke plaatjes wouden draaien. Helaas werd ze dit niet gegund en was het al snel afgelopen want bij de 7e plaat die werd gedraaid ging de bel. De jongens besloten daarom deze zondag voor het laatst voorlopig hun vaste zondag programma te draaien.

De Brescia hier achter de microfoon roep een aantal van de vele verzoekjes af die er deze middag binnenkwamen van luisteraars uit een groot deel van noord Nederland. Helaas werd ze die laatste uitzending niet door iedereen van harte gegund, want in de z.o. hoek van Drenthe ondervond men al enige storing van een mede piraat. Toch was hierdoor het plezier en de gezelligheid van deze voorlopige laatste uitzending grandioos!!

Er kwamen dan ook veel mede collega's uit het gehele noorden van Nederland naar de studio om toch nog een deel van de voorlopige uitzending van de Wielewaal & Brescia mee te maken. Hierdoor was het al snel gezellig in de studio en bleek de al uitgebreide studio al snel te klein voor de enkele tientallen bezoekers!! Ook de Pionier was deze middag aanwezig in de studio en vermaakte zich snel met een stukje stoepkrijt en gezelschap op niveau!!

Verder op deze middag kwamen de Tender, Vrijbuiter, Kleine Wielewaal, Speedfighter met Linda en nog een mooie meid en ook de Zilverster een kijkje nemen in de studio. Ook kwam Wouter de polka man nog langs met vriendin Diana en natuurlijk de arkordion als verrassing, om nog live een stukje te komen spelen in de studio wat zeker zeer op prijs werd gesteld.

Enkele polka's werden live in de ether gebracht door wouter en de hele studio genoot en deunde mee op de maat van de vrolijke muziek.

Aan het eind van deze zeer gezellige middag verlieten dan ook de eerste studio gasten de studio weer voor de terugreis naar het hoge noorden. Ook ik verliet de studio aan het eind van deze middag met enkele bedankje voor de komst en bedankte daarop de Wielewaal & Brescia ook voor het aanwezig mogen zijn van deze gezellige middag!!

Nog 1 enkele laatste foto gemaakt van de mast waaruit de signalen door 4 dipolen verspreid werd via de 95.90mhz. Op de terugreis in de auto kon nog een groot deel van de rit meegeluisterd worden naar de mooie muziek waaraan uiteindelijk om 21:00 een einde aan kwam tot grote spijt van vele luisteraars.

Met Vriendelijke Groet,Michel