Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Impressie: Trots van Bargeroosterveld

Algemene toelichting Impressies en overzicht Impressies

Dit maal een impressie vanuit Drenthe en wel van de marathon van de Trots van Barger-Oosterveld.

Maandag 31-07-2006 was het na vele tegenslagen, 2 keer de mast naar beneden vanwege een slechte staandegolf, geknikte coax kabel en een losse plug aan de koppelbalk, dan eindelijk zover en kon er gedraait worden.

Maar alle tegenslagen zijn overwonnen , nu zitten Bouke , Hendry , Raymon , Corné , Dion , Leroy , Jurrian en Anton,de 8 leden van TVB 24 uur per dag in de ether via de 95.90 Mhz totdat de marathon is afgelopen en die is geplanned tot en met Maandag 07-08-2006.De zender waar mee gedraaid word is een kastje van 5 Kw en met een mast van 40 meter met 6 rossen erin meer dan genoeg om een eind weg te draaien en al gauw stond de telefoon rood gloeiend.

Ook aan live optredens van artiesten werd gedacht en zo waren deze week reeds Zangeres Linda en Zangeres Silvia Swart al te beluisteren in de feesttent die druk bezocht word.

De meeste muziek wordt van single gedraaid en af en toe een cd-tje er tussendoor.

Op een gegeven moment zelfs de blauwe petten aan de "deur" , maar die kwamen alleen even kijken wat er loos was,want zo'n tent met hoge mast midden in het veld,daar is wat loos...????

De reactie van de politie was top , gewoon doordraaien was hun motto , soms (altijd) is dus de politie wel een vriend !

 

Rest mij verder niets dan iedereen van het Team te bedanken voor nu en je zult me deze week vanzelf nog wel een keer weer zien in de tent.

 

 

Met Vriendelijke Groet,Auke