Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Impressie:Dubbel D

Algemene toelichting Impressies en overzicht Impressies

Zuid -Oost Drenthe.

Daar waar de hunnebedbouwers vroeger hun werk deden zie je nu dat de tijd niet stil staat, wegen worden afgesloten om nieuwe wegen er bij aan te leggen. Maar ook wegen om dit station te bereiken,alles is afgezet. Dat de tijd niet stil heeft gestaan getuigd ook deze piraat, station Dubbel D.

Clandestien vanuit Zuid-OOst Drenthe, vanuit een oranje gekleurd dorpje, onder de rook van de Purit en de Akzo. Regelmatig verzorgen de vier jongens een marathon uitzending middels de FM band. Dit alles onder de naam Dubbel D.

Gedraaid wordt er met een DBK6000 kast,goed voor zo'n 5,5 KW.

Te zien op de meter is er een ander vermogen,maar op de bird geeft ie echt toch 5,5 kw. Op de foto's is zelfs te zien dat Amstel er niet alleen is om op te drinken,maar ook om je zender stabiel op de 3 meterband te zetten. Het audio gedeelte komt van de ultrafex, edison, combinator en de dominator 720.

De 4 breedband CTE antenne's, die zijn opgesteld op 40 meter hoogte,

gekoppeld doormiddel van een fabrieks koppelbalk in een huur mast van radio robot doen gezien de verzoekjes uit alle windstreken uitstekend hun werk. Ruim 90 % wat dit station draait komt vanaf vinyl, en het klinkt top, ook hebben ze een mooie brede keus. Nederlandstalig, Duitstalig, Instrumentaal maar ook Engelstalig komt bij dit station voor bij. Namens EPC willen we dit staion bedanken voor hun gastvrijheid, en tot de volgende marathon.

Voor meer foto's van deze marathon uitzending kunt u kijken in het fotoalbum

Namens EPC bedankt voor de muziek en de sappies.