Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Impressie: Lynn Marie - Rolde

Algemene toelichting Impressies en overzicht Impressies

Afgelopen zaterdag avond 15 december 2007 was het dan weer zover, Lynn Marie was door de organisatie van Mooi Feesie naar Nederland gehaald om een omtreden te geven in zaal Hofstege te Rolde.

Maar voor het dan eindelijk zover was was er eerst nog een optreden van de zangeres Maria & Martin Sterken, ook wel bekend van de Stemmingmakers. Dit bracht al vroeg op de avond de stemming er goed in bij de mensen in de zaal.

Toen het dan zover was dat Lynn Marie & The Boxhounds het podium betraden was de zaal al snel helemaal los en vloeide de consumties rijkelijk.

Ook was aan Lynn Marie goed te zien dat ze het erg gezellig vond en in ons gezelschap zich goed op haar gemak voelde aangezien stoelen en tafels als bune werden gebruikt.

Na het optreden van Lynn Marie & The Boxhouds was er nog een optreden van Trio Wouter de Polkaman met de echte oude polka die we allemaal goed kennen. Dit was voor iedereen wel de klap op de vuurpijl van deze avond en iedereen zong dat uit luid mee!!

Tijdens het optreden van Trio Wouter de Polkaman was Lynn Marie de zaal nog even ingegaan om wat handtekeningen uit te delen en iedereen de gelegenheid te geven om met haar op de foto te gaan, waar natuurlijk goed gebruik van werd gemaakt.

Wij willen van deze gelegenheid ook gebruik maken de organisatie van Mooi Feesie te bedanken voor het beschikbaar stellen van de kaarten om deze impressie te kunnen maken en mee te kunnen genieten van deze zeer gezellige en geslaagde avond !!

 

Een compleet foto album van de door de organisatie gemaakte foto is hier te bekijken

Met Vriendelijke Groet,

Michel