Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Impressie: Schrik van 12 - Weiteveen


Donderdag 11 Augustus 2005, het was een vrij bewolkte dag dag toen toen we richting Weiteveen reden. Hier was de Schrik van 12 bezig met een marathon uitzending op de 94.50 FM. Voor ons een leuke gelegenheid om eens te gaan kijken hoe de jongens het daar voor elkaar hadden. Toen we aan kwamen rijden, was al van ver af de mast hoog boven de bomen uit te zien en het kon dus niet missen.

90 meter hoge mast

 

Aangekomen op de lokatie, na toch nog enig zoekwerk, zagen we al snel dat we hier wel goed zaten. De staal kabels die aan dikke betonblokken op de grond waren vastgemaakt en in het midden van het terrein de 90meter hoge mast. Ook kwamen we al snel veel bekende piraten tegen in en om de tent, waaronder ook onze collega webmaster "de Klompenboer", uiteraard ook met camera in aanslag!!

Waar hebben we hem toch vaker gezien, onze collega Klompenboer

Na enige praatjes te hebben gemaakt met wat piraten en de klompenboer, was het tijd om eens binnen in de tent te gaan kijken. Hier hebben we wat te drinken gehad en enige foto's genomen van de draaitafel van de "Schrik van 12"

Draaischap

Ook het audio en sound processing van de jongens was goed voor elkaar en er was dan ook geen elke brommertje of scheurende plaat te horen, ondanks ook de welbekende zwarte schijven die we ook hier weer zagen verschijnen.

PretRack

Ook aan iets te eten was gedacht door de jongens van de schrik van 12, want tegen een uur of 5 werd de vlam onder de barbecue ontstoken en kon er gebakken worden!!

Fikkie stoken

Onder de mast moest hij dan wel staan de welbekende R&S kast, die daar mooi zijn werk stond te doen en waar de buizen vredig brandde. Het was niet een van de zwaarste R&S kast die deze jongens gebruikten, maar daar ging het volgens de jongens ook niet om, zolang het maar gezellig is en als je in de omgeving maar goed te ontvangen bent !!

R&S, niets mooiers

Het signaal werd verspreid door deze geweldig mooie mast waar in de top 8 antennes hingen.

90 meter hoge mast


Koperen hekwerk met 8 antenne's


Namens Etherpiraten.com willen wij de "Schrik van 12" bedanken voor een gezellige middag en voor de gastvrijheid.

Met Vriendelijke Groet,Michel