Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Impressie: The Classics - Weiteveen

Algemene toelichting Impressies en overzicht Impressies

Zaterdag avond 5 Februari 2011 waren wij om 20:30 in Weiteveen op uitnodiging van de organisatie die dit maal The Classics naar Weiteveen hadden gehaald.

Na een warm onthaal door de organisatie en een rondje gemaakt te hebben bij het al aanwezige publiek, kregen wij exclusief de mogelijkheid om aan te schuiven in de voorzaal bij The Classics. Wij mochten ook enkele vragen stellen aan de bandleden die zeer gemoedelijk werden beantwoord. Zo vertelde ze dat dit hun 1e optreden weer was sinds de doorstart in Mei 2010 buiten 50km van de thuis locatie provincie Limburg, hier hadden ze wel al zo'n 13 á 14 optredens gegeven. Er was daardoor wel enige (gezonde) spanning aanwezig bij de bandleden omdat ze niet zo goed wisten wat ze moesten verwachten en hoe het publiek hier zou reageren aangezien dit per regio nogal verschild.

Nadat DJ Peter Hermans van Gigant FM de zaal in goeie stemming had gebracht met een leuke gevarieerde muziekmix was het dan om 22:15 zover, The Classics mochten de bune op voor hun eerste uitwedstrijd in deze formatie. De huidige formatie bestaat uit de zanger Harry Broens, zijn zoon en 2 vrienden. Daarnaast staan er achter het mengijzer voor de optimale sound nog 2 heren.

Na een zeer geslaagde avond waren publiek van jong tot oud te vinden was kon The Classics zich weer opmaken voor de terugreis van 270km !! Voor wie nu denkt "daar had ik ook wel graag bij willen zijn" kunnen wij alvast melden dat de heren van The Classics in mei 2011 weer optreden in Denekamp.

Meer foto's van deze zeer geslaagde avond zijn te vinden in het fotoalbum.

Meer foto's volgen nog in de loop van deze week.

Met Vriendelijke Groet,

Michel & Johnny