Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Piratenparty en Tirolerparty van de Ster van Twente

Algemene toelichting Impressies en overzicht Impressies

Op Zaterdag 5 Mei was het dan weer zover de jaarlijks terug kerende Piratenparty van de Ster van Twente met weer een paar fantastische artiesten.

Dit jaar waren er een paar toppers van de partij om maar eens te noemen The New Four, onze vaste huisartieste die er elk jaar weer bij is Silvia Swart en als klapper van de avond was er gekozen voor Jannes.

Het was in het begin wat rustig maar algauw zat de stemming er goed in werd het een waar feest, vooral toen op het laatst Jannes op de buhne stond toen ging het dak er bijna af.

De foto's van deze avond zijn te bekijken in het Fotoalbum.

Dit jaar is er ook gekozen om er een 2de dag aan vast te knopen en deze de Tirolerparty van de Ster van Twente te noemen.

Dit was voor de eerste keer dus het was maar de vraag of het zou lopen en werd er dus gekozen voor een band die op die dag de tent op de kop moest zetten, en ik moet zeggen dat is ze wel gelukt, dus werd hier gekozen voor de Anseltaler Party Expres.

Deze heren weten echt jong en oud op de vloer te krijgen en een ieder te verassen met hun muziek.Nou je moet maar even in het Fotoalbum kijken dan ziet u het vanzelf.

Mocht u een foto willen hebben stuur mij dan even een mailtje met daarin het nummer van de foto en of het van de Piratenparty of de Tirolerparty is dan zorg ik dat u die toegestuurt krijgt, mijn emailadres vindt u als u onderaan op mijn naam klikt.

Verder is alles op rolletjes verlopen en zijn er ook geen schermutselingen geweest ook mede door de aanwezigheid van beveiligingsbedrijf Luka.

Rest mij niets anders dan Mark Wilderink te bedanken voor de gastvrijheid en het beschikbaar stellen van de vrijkaarten en dat hij er volgend jaar maar weer net zo'n groot feest van mag maken.

Met Vriendelijke Groet,

Gerard en Jacqueline