Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1749

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Update Etherpiraten.com punt 10 May 2007 13:32
Beste users zoals jullie de laatste tijd wel hebben gemerkt en gezien hebben we enkele dingen op de website eens in een nieuw jasje gestoken en nieuwe opties toegevoegd. Onze bedoeling van deze veranderingen was om jullie als users nog meer mogelijkheden te geven en het rondkijken op onze website nog makkelijker te maken, wij hopen dat dit een beetje is gelukt zo.

Zoals een ieder vast is opgevallen is er bovenin een (inmiddels) wit blokje verschenen. Als je hebt ingelogt komt daar ineens een behoorlijk aantal opties in te staan. Een aantal van deze opties waren al langer actief op de website maar er is ook een nieuwe bij gekomen !! Je kunt vanaf heden namelijk privé berichtjes naar je mede users versturen. Hoe doe je dit dan zal bij 99% de vraag zijn, heel simpel als je in de forums kijkt zijn er verschillende mensen die een posting plaatsen achter de naam verschijnt ook een stuur deze user een privé bericht als je hier op klikt kom je op de pagina waar je een bericht kan versturen naar de aangegeven user. LET OP: Wie denk deze optie denk te moeten misbruiken voor flauwekulberichten of dreigende boodschappen wordt per direct geblokkeerd van onze website !!

Je eigen berichten bekijken is ook heel simpel door gewoon bovenin de site op de getallen te klikken die voor berichten of voor nieuw staan, je komt dan bij als je ontvangen en verstuurde berichtjes !! Verder is er tijdens het surfen op onze website heel snel te zien of je een nieuw bericht hebt omdat het getal voor nieuw dan veranderd bovenin. Verwijderen van je berichten spreek voor zich lijkt mij omdat simpelweg op het prullenbakje voor het bericht te klikken.

Ook hebben wij in onze forums nog enkele aanpassingen gedaan waarvan 1 duidelijk voor veel mensen al was opgevallen namelijk hoe vaak een posting is bekeken. Op deze manier kun je snel zien wat een populaire posting is en in het verkoop forum of er veel belangstelling is voor het geen wat jij te koop aanbied of vraagt.

Mochten er nog vragen zijn of kom je dingen tegen die niet of niet meer naar behoren werken op onze website willen wij jullie vragen ons dit te melden via de mail omdat wij ook vast wel eens iets over het hoofd zien.

Groeten Michel
namens het Etherpiraten.com Team

Trefwoorden: users jullie website opties bovenin posting bericht berichten



<< Terug