Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1605

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Onderhoud Etherpiraten.com punt 22 Nov 2006 02:45
De laatste paar weken is er groot onderhoud geweest aan de server van Etherpiraten.com, zoals velen van jullie vast wel eens of vaker hebben vernomen, excuses voor het eventuele ongemak. Het groot onderhoud was nodig om een aantal dingen aan te passen en de snelheid van deze website op ons vertrouwde snelle tempo te houden !!

Inmiddels zijn de grootste dingen afgerond en dat is volgens mij ook zeker te merken aan de forums die weer vliegens vlug zijn? Zo niet laat het dan maar horen. Verder is er ook een grote opschoning geweest in ons leden bestanden. Alle leden die langer als 1 jaar niet op de website hadden ingelogd zijn verwijderd !! Ook de leden die niet binnen 30 dagen hun account hadden geactiveerd zijn verwijderd. Het verwijderen van de leden zal vanaf heden ook dagelijks automatische bijgehouden worden, dus activeer je account liefst direct als je een aanvraagt !!

Mochten er problemen zijn met het inloggen na het onderhoud aan de leden, kijk dan even bij problemen met inloggen onder het inlog scherm hiernaast of laat het me dan weten via de mail als je er niet uikomt. LET OP: ALTIJD je gebruikersnaam vermelden AUB !!

Groeten het Etherpiraten.com Team

Trefwoorden: onderhoud



<< Terug